Vodafone Müşteri Hizmetleri Direk Operatöre Bağlanma 2019

Vodafone müşteri hizmetleri direk operatöre bağlanma bütün Vodafone abonelerinin istediği bir durumdur. Neden isteriz? Çünkü şikayetlerimizi hemen iletmek, ürün ve hizmetler ile alakalı bilgi almak ve bütün online işlemleri hızlıca yapmak için.

Aslında birçok işlem için mobil uygulama yeterli olabiliyor ama bizler diyaloğa girip konuşarak halletmeyi seviyoruz. Türk milletinin telefonda konuşarak ne kadar zaman geçirdiği malum.

Vodafone müşteri hizmetleri telefon numarası 542’yi kullanarak Vodafone Müşteri Temsilcisi ile hemen diyaloğa geçebilirsiniz. Aşağıda vereceğimiz yöntem ile bu mümkün olabiliyor.

Farklı operatörlerden arayacak olanlar sadece 0542 542 00 00 numarasını kullanabilirler.

Vodafone Çağrı merkezi dışında, web sitesindeki iletişim formu ile destek alabilirsiniz.

Bütün bu yöntemler 7 gün 24 saat kullanılabilir. Vodafone Çağrı merkezi 7/24 hizmet vermektedir. Konu alttaki link ile daha güncel haliyle paylaşılmıştır.

Vodafone Müşteri Hizmetleri

Vodafone Müşteri Hizmetleri Direk Operatöre Bağlanma

Vodafone müşteri hizmetleri numarası 542’yi ya da 0542 542 00 00’ı aradıktan sonra;

  1. Sesli komut başladığında 1 tuşuna basınız.
  2. Akabinde bir saniye ara ve sırası ile 1 ve 6 tuşlarına basınız.

Bunu yaptığınızda Vodafone müşteri temsilcisi sizi karşılayacaktır.

Müşteri Hizmetleri temsilcisine hattınız ile alakalı almak istediğiniz bilgileri sorup tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz. Farklı operatörden hattınızı Vodafone’a taşımak istiyorsanız buradan yardım alabilirsiniz. Telefon yöntemi haricinde, belirtmiş olduğumuz gibi, sosyal medya ve web sayfası üzerinde de kısa sürede geri dönüş alabilirsiniz.

Vodafone’nun Türkiyedeki 12nci yılı.

4,5G teknolojisini 5 kıtadaki global deneyimi ile Türkiye’deki bireylerin ve kurumların beğenisine sunan Vodafone tam 12 yıldır Türkiye’de gayet başarılı bir şekilde faaliyet gösteriyor.

Türkiye’deki işletmeleri yarına hazırlayacak projelere imza atan Vodafone bu sayede işletmelerin büyümesinde de rol oynuyor. Kobilerden büyük işletmelere, kamu kuruluşlarına kadar 40 binden fazla işletme Vodafone ile dijitalleşme endeksini ölçtü. Bu işletmelerin 20 bin tanesi Vodafone’dan danışmanlık aldı. Danışmanlık alan işletmelerin dijitalleşme endeksi yüzde 30 oranında arttı. Ve tabi verimlilikleri ve karlılıkları da bu oranda arttı.

Dijital dönüşümün parçası ol sloganıyla dijital dönüşüme liderlik eden Vodafone bu alanda Türkiye’ye çok şey katıyor.

Vodafone Reklamı, Rüya Kaydetme Makinası LUNA

Bugüne kadar gördüğünüz en güzel rüyayı düşünün. Ne kadarını hatırlayabiliyorsunuz? Peki size artık, rüyalarınızın her saniyesini tekrar tekrar izleyebileceğinizi söyleseydim?

Karşınızda LUNA!

Rüya Kaydetme Makinesi. Luna 2004’ten buyana yapılan araştırmaların ve inovatif yazılımların ortaya çıkardığı bir devrim. Nöro sensitif algılayıcılar siz uyurken beyin dalgalarınızı kaydedip, elde edilen veriyi görüntüye dönüştürüyor. Böylece artık gördüğünüz tüm rüyaları akıllı cihazlarınızdan isleyebiliyorsunuz. Luna ile rüyalar artık sadece bir rüya değil!

Luna henüz keşfedilmedi ama tahmin ediyoruz ki o gün çok uzak değil. Geleceğin teknolojilerinden herkesten önce haberdar olmak için hazirmisin.com.tr

Gelecek Heyecan Verici. Hazır mısın? VODAFONE

16 Şubat 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?