Alternatif Bank Müşteri Temsilcisine Bağlanma 2019

Alternatif Bank müşterisi iseniz, Müşteri Temsilcisine Bağlanma 2019 yöntemini yazımızın devamında bulabilirsiniz. Eskiden ABank olan banka şu anda Alternatif Bank olarak devam etmektedir.

Türk bankacılık sektörüne 1991 yılında katılan Alternatif Bank’ın, The Commercial Bank’ın 2013 yılında yüzde 75’ini alması ile Katar sermayesinin hâkim hissedarı olan bir banka oldu. Akabinde 2016 yılı sonunda hisse devri yapılmasının ardından The Commercial Bank Alternatif Bank’ın tek hissedarı haline geldi. The Commercial Bank Katar’ın ilk özel bankası olmasıyla bölgesinde öncü bir finans kurumudur.

Kurumsal, Bireysel ve Ticari Bankacılık alanındaki hizmetlerini Kusursuz hizmet anlayışıyla, 47 şubesi ve yaklaşık 1000 uzman çalışanıyla müşterilerine sunan Alternatif Bank, Kısa Vadede Türkiye’nin ekonomisinde, istihdam ve altyapı oluşturacak çok sayıda projeye finansman sağlamış ve ekonomiye destek olmayı ve müşterileriyle beraber büyümeyi hedeflemiştir. Alternatif Bank Müşteri Temsilcisine Bağlanma Numarası 444 00 55’tir. Sizden istenen bilgileri verdiğinizde kısa sürede Müşteri temsilcisine bağlanabiliyorsunuz.

12 Şubat 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?