Avea Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma Numarası 2019

Avea gsm mobile hat sahipleri aslında TTelekom hattı kullanmaktadır. Avea müşteri hizmetlerine mobil hattınız için direk bağlanmak bazen zor olabiliyor. Avea çağrı merkezi müşteri hizmetlerine direk bağlanma için 2019 yılında size kısa yol tuşlarını paylaşarak daha hızlı destek alabilirsiniz. Avea Çağrı merkezinde çalışan Müşteri Hizmetleri ile alakalı bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Avea müşteri hizmetlerine bağlanarak bir çok işlemi buradan gerçekleştirebilirsiniz. fatura işlemleri, tarife işlemleri, şikayet ve önerilerinizi de Müşteri Temsilcisine bağlanarak yapabilirsiniz.

Avea müşteri hizmetlerine bağlanabilmek için cep telefonlarınızdan 444 1 500 numarasını tuşlamalısınız. Ardından robot size uygun kampanyalardan haberdar edecektir. Akabinde buradan yapabileceğiniz işlemleri size tek tek söyleyip hangi tuşa basmanız gerektiğini bildirecektir.  Müşteri Temsilcisine Direk bağlanmak istiyorsanız; Robot ses başladığında önce “1” tuşuna ardından bir saniye sonra “0” tuşunu tuşlamalısınız.

Avea çağrı merkezi 2004 yılında kurulan TT Mobil, bugün Türkiye’nin en dinamik ve yenilikçi GSM şirketidir. 2015 yılının üçüncü çeyreğinde 17 milyon aboneye sahip TT Mobil’in vizyonu abonelerin öncelikli ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlara yönelik uygun ve yenilikçi çözümler kapsamında tanımlanmaktadır. Yeni nesil ağıyla Türkiye nüfusunun% 98’ine ulaşan firma, “TT Mobil” markasıyla kurumsal ve bireysel alanlarda sağladığı hizmetlerle hızla büyüyor.

TT Mobil birçok önemli yatırım yaptı ve başlıca yatırım alanları arasında teknoloji, yönetim ve altyapı yer alıyor. TT Mobil, 205 ülkede 693 operatörle uluslararası dolaşım anlaşması imzaladı ve uluslararası dolaşım ortaklarının sayısını artırmaya devam ediyor. TT Mobil, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve tercih edilen “mobil iletişim şirketi” olma vizyonuyla müşterilerine yenilikçi ve kaliteli hizmeti ve yüksek teknolojiyi sunuyor.
TT & TİM İletişim Hizmetleri A.Ş. TTelekom GSM Operatörü Aycell’in, İş Bankası Grubu’nun% 51’i ve% 49’unun TİM’in kurduğu İş-TİM’e katılması ile 19 Şubat 2004’te resmen kuruldu.

Katılmanın ardından, Aria ve Aycell markalarının TT ve TİM bünyesinde varlığını sürdürdüğü kısa bir süre oldu. 23 06 2004 itibariyle, şirketlerin birleşmesinin yarattığı sinerjiyi yansıtan yepyeni ticari marka olan “TT Mobil”, iki ticari marka adına pazara sunuldu. “TT & TİM İletişim Hizmetleri A.Ş” işletme adı “TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş.” olarak değiştirildi. 15 Ekim 2004’te

GSM sektöründeki en genç, en dinamik ve alternatif operatör olan TT Mobil, Türkiye GSM pazarına ciddi bir rekabet ortamı getirdi. TTelekom’un% 55’lik hissesinin özelleştirme süreci Kasım 2005’te tamamlanmış ve Oger Telecom, özelleştirmeden sonra TTelekom’un% 55’lik hissesini almıştır. Türk Telekom, TT Mobil’in% 100 hissesine sahiptir.

Avea Müşteri Hizmetlerine direk bağlanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. 

4441444 telefon numarasını tuşlayın
Önce 1 tuşuna basın ve 0 tuşları ile direk bağlanabilirsiniz.

16 Mayıs 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?