QNB Finansbank Müşteri Temsilcine Bağlanma 2019

QNB Finansbank Müşteri Temsilcine Bağlanma her bankada olduğu gibi bu bankada da sorun olabiliyor. Yazımızda direk bağlanma yönteminden bahsedeceğiz.

26 Ekim 1987’de Hüsnü Özyeğin’in liderliğinde 4 milyon dolar ödenmiş sermaye ile kurulan Finansbank A.Ş, hem kurucusu hem de liderlik ekibiyle dönemin kurulan bankalarından temel bankacılığa bakış açısıyla ayrışmış ve bankacı profesyonellerin faaliyete geçirdiği, gerçek anlamda akıllı bankacılığın yapıldığı bir başarı hikayesine dönüşmüştür.

Ülkemizde halka arz edilen ilk özel sektör bankası olmuştur. Hisseleri 3 Şubat 1990’da o zaman adı İstanbul Menkul Kıymetler Borsası olan şimdiki ismiyle Borsa İstanbul (BİST))’de işlem görmeye başlayıp bu hamlesiyle, Türk Bankacılık sektöründe örnek olmuştur.

Ülkemizde dört tane şube açıldıktan sonra 1990 senesinde İsviçreli Privatbank Geneve S.A.’yı (PBG) satın almış ve ismini FB Suisse S.A. olarak değiştirmiştir. 1991 yılında ise Vakıfbank, Banque Worms ve Emlak Bankası ile birlikte Fransa’da Banque du Bosphore’un kuruluşuna ortaklık etmiştir. 1994 yılında hollanda’da Finansbank Holland, 1997 yılında Rusya’da Finansbank Russia ve 2000 yılında Romanya’da Finansbank Romania açıldı.

1999 yılında ilk taksitli kredi kartı olan Galaxy Card piyasaya sunuldu ve 2001 yılında taksit atlat ve puanlarla mil kazanma kampanyalarını yaptı ve bankacılık sektörüne önemli bir know-how kazandırmış oldu.

2004 yılında üstün hizmet anlayışı, proaktif yaklaşımı ve yenilikçi olması ile bankacılık sektörü için kısa denilebilecek bir zamanda, özel bankalar arasında, aktif büyüklüğü sıralamasında 5. sıraya yükseldi. O yıl, 200 milyon dolar sermaye benzeri kredi alabilen ilk Türk bankası olması, yurtdışında da kendisine duyulmuş olan güvenin bir göstergesi olmuştur.

Başarıları her yıl devam eden bankanın 2016 Haziranında Orta Doğu ve Afrika’nın lider finans kuruluşu ve Katar’ın en büyük bankası olan Qatar National Bank S.A.Q (QNB Group) tarafından satın alındı. Bu tarihten sonra ismi QNB Finans Bank olmuştur.

QNB Finansbank Müşteri Temsilcisine Bağlanma

  • Öncelikle QNB Finansbank Müşteri hizmetleri numarasını arayın 0850 222 0900
  • Sizi sesli komut sistemi karşılayacak bu aşamada 1 tuşuna basınız
  • Daha sonra sırayla 5 tuşuna ve 4 tuşuna basınız
  • Sinyal sesinden sonra sıranıza göre müşteri temsilcisine bağlanacaksınız.

11 Şubat 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?