Türk Telekom Tivibu Müşteri Hizmetlerine Bağlanma 2019

Tivibu, TT bünyesinde hizmet veren yeni nesil bir TV platformudur. Eşsiz bir televizyon deneyimi sunmayı amaçlayan Tivibu, bunu en yeni teknolojileri kullanarak sağlamaktadır. 2019 Müşteri Hizmetlerine Bağlanmanın kolay yolunu ve Tivibu ile alakalı bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Tivibu Özellikleri

Tivibu’da Gerçek 4 Ekran deneyimi vardır. Durdur izle özelliği ile Televizyonda durdurduğunuz programı, dışarıda Tablet, telefon yada bilgisayarınızdan izlemeye devam edebilirsiniz. ayrıca 1 hafta geriye kadar bütün kanalların yayınlarını tekrar izleme imkanına sahipsiniz. Bunun dışında daha sonra izlemek istediğiniz bir programı kaydet özelliği ile kaydederek 90 gün boyunca istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Tivibu Seç izle özelliği ile birçok sinema filmi, belgesel, spor, çocuk için içerikler, diziler ve yaşama dair programları istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Tivibu’da bütün izlediğiniz programları durdur izle özelliği ile istediğiniz zaman durdurarak izleyebilirsiniz. Ayrıca, o an yayında olan bir programı geri sarma yada başa alıp izleme imkanına da sahipsiniz.

Tivibu her zaman avantajlı kampanyalar yaparak abone sayısını arttırmaktadır. Ulusal kanalların dışında, sinemadan dizilere, spordan belgesele, çocuk programlarından yaşama dair içeriklerin olduğu kanallara çok geniş bir yayın yelpazesine sahiptir.

Tivibu Paketler

Tivibu Aile Paketi, ev sinema paketi ve her içeriğin kullanıma açık olduğu Süper paketi size sunmaktadır. ihtiyacınıza  ve bütçenize uygun paketi seçerek sizde Tivibu’lu olabilirsiniz. Kötü tarafını da söylemek gerekirse tahahhütlü olması fiyat avantajı sağlasa da memnun kalmadığınız durumda abonelikten çıkmak için belli bir bedel ödemeniz gerekmektedir.

Tivibu Müşteri Hizmetleri

Tivibu Müşteri Hizmetlerine Bağlanma 444 5 375 nolu telefon ile yapılmaktadır. Yeni abone olmak için önce 1 tuşuna daha sonra tekrar 1 tuşuna basarak direk operatöre bağlanabilirsiniz. Zaten abone iseniz arama yaptıktan sonra 2 tuşuna basıp TC veya abone numaranızı girerek operatöre bağlanabilirsiniz.

7 Mayıs 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?