WhatsApp Web Karekod QR Direk Bağlanma İletişim 2019

2019’da Karekod QR ile WhatsApp Web’e girişler artacaktır. Özellikle WhatsApp’ı aktif olarak kullanan şirketler bu kolaylığı personeline sağlamak için kullanacaktır. Cep telefonu yerine bilgisayar üzerinden WhatsApp Web Karekod QR okutarak direk bağlanmak için yapmanız gerekeni yazımızda anlatacağız.

WhatsApp Web Nedir, Nasıl Kullanılır, Girişi Nasıl Yapılır, Masaüstüne Nasıl İndirilir.

WhatsApp Web nedir, nasıl kullanılır, nasıl giriş yapılır ve masaüstüne nasıl indirilir gibi tüm soruların cevaplarına bu yazımızda ulaşabileceksiniz. Günümüzde bağlantı hızı ve birçok belge ve müzik paylaşımına izin veren WhatsApp hem sosyal hem de iş hayatımızın vazgeçilmez uygulaması haline geldi. WhatsApp, geliştirdiği WhatsApp Web ile masaüstü platformlarına gelerek büyük bir ihtiyaca karşılık vererek bunu yine hızlı bir şekilde kullanıcılarına sunuyor. Dünyada aktif 1 milyar kullanıcıya erişen Whatsapp İOS, Android ve Windows platformlarından rahatça indirilebiliyor. Büyük küçük herkesin kullandığı WhatsApp Web uygulaması ile ilgili tüm bilgileri yazımızda inceleyebilirsiniz.

WhatsApp Nasıl İndirilir ve WhatsApp Web’e Nasıl Giriş Yapılır?

Telefonlarında WhatsApp olmayanlar, İos, Android veya Windows platformlu telefonlarının uygulama mağazasına giriş yapıktan sonra, arama bölümüne WhatsApp yazıp uygulamamızı indirebilir. Uygulamayı yükledikten sonra telefonumuza gelen onay kodu ile WhatsApp’ı aktif bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu işlemden sonra WhatsApp’ı eğer bilgisayarlarımızdan da kullanmak istersek yapmamız gereken tek şey http://web.whatsapp.com adresine girmek. Siteye giriş yaptıktan sonra WhatsApp ı telefonumuzdan açarak sırasıyla, Menü, Ayarlar ve WhatsApp Web i tıklayarak sitede gözüken kodu telefonumuzla okutarak artık WhatsApp uygulamanıza bilgisayarınızdan da erişebileceksiniz

WhatsApp Web Bilgisayarımıza Nasıl İndirilir?

WhatsApp Web’e giriş yaptıktan sonra, bu uygulamayı bilgisayarımız da yerleşik olarak indirerek de kullanabiliriz. Bu işlemi gerçekleştirmek te aynı şekilde yazımızda anlatılacaktır. https://www.whatsapp.com/download/ adresine tıkladıktan sonra Mac veya Windows bilgisayarımıza uygun olan linkten uygulamamızı indiriyoruz. Otomatik olarak kurulum gerçekleştikten sonra yine hızlı bir şekilde uygulamayı yerleşik olarak bilgisayarınızdan da uygulama halinde kullanabileceksiniz.

Hangi Bilgisayarlar WhatsApp Web’ten Yararlanabilir?

Uygulamanın ilk zamanlarında kısıtlı platformlara hizmet veren WhatsApp şuan tüm platformları desteklemektedir. İnternet Explorer, Google Chrome, Firefox gibi tüm platformlardan WhatsApp Web’i kullanabilir ve indirebilirsiniz.

Uygulamanız Güncel Olmalı!

WhatsApp Web uygulamasını kullanabilmeniz için telefonlarınızda bulunan uygulama mağazasından en son sürümü yükleyerek WhatsApp Web uygulamasını sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Aksi taktirde uygulama çalışmayacaktır.

Bilgisayarda Bildirimleri Nasıl Açabilirsiniz?

Telefonlarımızda olan WhatsApp bildirim sesleri aynı şekilde Web ve Masaüstü yerleşik uygulamamızdan da erişilebilir haldedir. Bunu aktif hale getirebilmek için sırasıyla, uygulamamızın resminizin gözüktüğü kısımdaki ‘’…’’ işaretine tıkladıktan sonra Ayarlar ve Bildirimler sekmesine tıklayarak tüm bildirim ayarlarına ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Kullanıcılılarına Neler Sunuyor?

-Kolay, Güvenilir ve hızlı bir mesajlaşma ağı,
-Tüm arkadaşlarınızla kurabileceğiniz Gruplar,
-Web ve Telefon entegrasyonu ile kaldığınız yerden devam edebilmek,
-İnternet bağlantısı ile özgürce ve sınırsız konuşma
-Belgelerinizi paylaşma

Telefonumdaki İnternet Kesilirse Web uygulamasından Uygulamaya Erişim Sağlayabilir Miyim?

Unutmayalım ki WhatsApp Web tamamen telefona entegre olmuş ve bütün bilgileri telefonumuzdan almaktadır. Bu yüzden telefonumuzdaki internet kesildiği andan itibaren WhatsApp Web ile bağlantı kesilecek ve masaüstümüzden kullanılamaz hale gelecektir.

WhatsApp Web Kare Kod QR Direk Bağlanma İletişim 2019 başlıklı yazımızda takıldığınız her şeyi yorum kısmından sorabilirsiniz.

28 Nisan 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?