Miles and Smiles Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası 2019

Miles and Smiles, Türk Hava Yollar ile Garanti bankasının ortaklaşa yürüttüğü bir yolcu program kartıyken daha sonra kredi kartına dönüştürülmüş ve herkesin hizmetine sunulmuştur. 2019 yılında da Türk Hava Yollarına ait tek kredi kartı olma özelliğine sahip Miles and Smiles ile müşteriye hizmet de memnuniyeti arttırmak amaçlanmıştır. Mil biriktirerek bedava uçma şansı yakalayacağınız kartın iletişim numarasını da yazımız da bulabilirsiniz.

Miles and Smiles, gökyüzündeki ayrıcalıklı dünya sloganıyla türlü avantajlar sunmaktadır. Kendiniz yada sevdikleriniz için kullanabileceğiniz Ödül bilet, ekstra bagaj hakkı, özel yolcu salonu, ücretsiz upgrade gibi avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Miles&Smiles programı nasıl çalışır?

Ayrıcalıklar ile dolu yolcu programı olan Miles and Smiles, Türk Hava Yollarının yolcularına sunduğu avantajlı bir hizmettir. Hem alışverişlerinizden hem de uçuşlarınızdan mil kazanarak ödül bilet sahibi olabilirsiniz. Ayrıca uçuş sınıfını yükseltme imkanına sahip olabilirsiniz. Kazandığınız miller ile ayrıca Shopandmiles.com alışveriş sitesinden ihtiyacınız olan bir ürünü satın alabilirsiniz.

Üyelik Statüleri

  • Miles&smiles Classic
  • Miles&smiles Clasic Plus
  • Miles&smiles Elite
  • Miles&smiles Elite Plus

olmak üzere 4 sınıf vardır. herbirinde bir öncekinden daha fazla avantaj sunulmaktadır. bir üst karta sahip olabilmek için mevcut kartınızla belirlenen limitlere ulaşmanız gerekmektedir. Garanti ile devam eden program ortaklığına asıl şimdi uçacaksın sloganıyla QNB Finans Bank’ta eklendi.

Miles and Smiles Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası 444 0 849 (THY)

Alo Garanti: 444 0 333 / 0850 222 0 333

Özel Bankacılık Hattı: 444 0 700

Seyahat Hattı: 0212 310 23 23

Garanti Uçuş Hattı: 444 0 333

Miles and Smiles Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası yazımızda Miles&Smiles yolcu programından bahsettik. Bu program ile alakalı deneyimlerinizi yorum kısmında yazarak diğer okuyuculara faydalı olabilirsiniz.

30 Nisan 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?
Yorumlar (1 Yorum)
  • tahsin otlu

    TK 001461216 MİLEES AND SMAİLS HESABIMDAKİ 600 MİL2İM 31.12 2019 TARİHİ 23.59 DA GEÇERLİLİGİNİ KAYBEDECEKTİR MİLERRİMİN GEÇERLİLİK SÜRESİNİ UZATMAK İSTİYORUM.
    GEREGİNİN YAPILMASII ARZ EDERİM