İş Bankası Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi İletişim Direk Bağlanma 2019

İş Bankası kurumsal yapıya sahip büyük bir finansal kuruluştur. İş Bankası 2019 yılı ile birlikte bir çok yeniliğe gitmiştir. Bunlardan biriside çağrı merkezi çalışan müşteri hizmetleri kaliteli hizmet vermesi için Türkiye’ de çağrı merkezi sayısını yükseltmiştir. Bir çok kişi direk müşteri hizmetlerine bağlanma yolunu araştırmaktadır. İş Bankası bunun için müşterilerini telefon da çok bekletmemek adına alt yapı çalışması yapmıştır. İş Bankası  müşteri hizmetleri genellikle kredi kartı, bankamatik kartı, kredi başvurusu veya bankacılık hizmetlerini vermektedir. Bu işlemlerden faydalanabilmek için öncelikle iş bankası müşteri hizmetlerine iletişime geçmelisiniz.

İş Bankası kredi başvurusu kredi kartı başvurusu gibi işlemlerinizi artık telefon bankacılığı üzerinden de vermektedir. Sizde İş Bankası çağrı merkezini arayarak kredi başvurusu kredi kartı başvurusu havale gibi bir çok işlemleri artık kolaylıkla yapabilirsiniz. Öncelikle cep telefonunuzdan çağrı merkezini arayarak müşteri temsilcisinden online başvuru almasını isteyebilirsiniz.

İş Bankası Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi İletişim Direk Bağlanma 2019
444 02 02” yada “0850 724 0 724” aradıktan sonra sesli yanıt sisteminde müşteri temsilcisine direk bağlanma demeniz yeterli olacaktır.

25 Mayıs 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?