Tedaş Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri İletişim Telefon Numarası

Türkiye Elektrik Dağılımı A.Ş. ( Tedaş ) elektrik sağlayıcı kurumdur. Tedaş elektrik arızaları ve şikayetlerini çözümlemek programlı kesintileri bilgi vermek için çağrı merkezi temsilcileri telefonda elektrik tüketicilerine hizmet vermeye 2019 yılında devam etmektedir. Türkiye’nin bir çok bölgesinde çağrı merkezleri bulunmaktadır. Sokak aydınlatma direkleri, kaçak elektrik, elektrik sorunları ile ilgili olarak çağrı merkezini arayarak müşteri temsilcilerine elektrik ile ilgili sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Tedaş kurulduğu zamandan itibaren elektrik dağıtımı yapmaya ve insanların enerji ihtiyaçlarını elektrik dağılımı yaparak sağlamaktadır.

Tedaş ‘ın çağrı merkezi olan 186 ‘yı arayarak destek alabileceğiniz gibi bağlı bulunduğunuz ilçe üzerindeki müşteri temsilcilerine bağlanarak sorunlarınız ile ilgili yanıtları alabilirsiniz. Tedaş ana merkezi Ankara ‘da yer almaktadır. Günümüzde elektrik sorunlarının olmasının en büyük sebebi ise, yıpranmış bina ve alt yapılardan kaynaklanmaktadır. Tedaş ‘ın çağrı merkezine bağlanamayanlar genellikle merkezi arayarak destek alabilirler.

Tedaş elektrik arıza ve sokak aydınlatma, elektrik kaçak kullanımı ve elektrik dağılım alt yapı sorunları için 186 numaralı telefonu arayarak müşteri hizmetlerine direk bağlanabilir ve destek talebi oluşturabilirsiniz.

15 Mayıs 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?