Avivasa BES Emeklilik Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma 2019

Avivasa BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi ) 2019 yılında yeni çıkan kanun ve yasa kapsamında bir çok işyeri zorunlu Avivasa bireysel BES emeklilik sistemine mecbur geçiş yaptı. Bu geçiş ile bilikte bir çok firma çalışanlarının maaşlarından kesinti yaparak avivasa bes sistemine ödeme yapmak zorunda kaldı. Aynı zamanda bu bes sisteminden çıkış yapmak isteyenlerde oldu fakat sistemden çıkabilmek okadar da kolay değil. Öncelikle Avivasa sistemine sizin adınıza işyeri üye olmaktadır. Üye olan işyeri size verdikleri form üzerinden sizin doldurduğunuz bilgilerle üyelik gerçekleştirmektedir. Bunlardan biriside cep telefon numaranız sisteme direk bağlanabilmek için öncelikle cep telefon numaranızı işyeri doğru tanımlamış olması gerekiyor. Ama maalesef çoğu kişi yanlış yazılan bir rakamdan dolayı avivasa bireysel emeklilik yani BES sistemine giriş yapamamaktadır. Bu yüzden Avivasa BES Çağrı Merkezi iletişim telefon numarasını arayarak müşteri hizmetlerine direk bağlanmak durumunda kalıyorsunuz.

Avivasa BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi ) üye olan kişiler üyeliklerini iptal ettirmek için sisteme giriş yapmalı ve bu giriş sonrasında üyeliğimi iptal ediyorum sekmesine tıklamak zorundadır. Bunu yapamayan kişiler yukarıda da anlattığım gibi çağrı merkezinden destek alarak ancak BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi ) iptali gerçekleştirebilkmektedir.

Avivasa Bireysel Emeklilik Sistemi 2019 iptali için aşağıdaki adımları izlemelisiniz

444 11 11 numaralı çağrı merkezini arayın.

1 tuşuna Müşteri hizmetlerine bağlanmak için,

0 tuşuna şifrenizi biliyorsanız BES iptali için tıklayın.

16 Mayıs 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?
Yorumlar (2 Yorum)
  • bahar gerali

    Bireysel emeklilik halen geliştirilmesi gerekiyor. tasarruf yapılacak diye sigorta şirketlerini, bankaları zengin eden sistem yerine tasarruf yapan kişinin daha fazla fayda sağlayacağı bir sistem kurulmalıdır.

  • cevdet aydin

    çağrı merkezi müşteri hizmetleri konusunu ciddiye almışsınız, tebrikler.