Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerine Bağlanma 2019

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerine Bağlanma 2019 yılında da, şirketlerin çağrı merkezi yönetiminde otomasyona geçmesi ile birlikte hayli zorlaştı. Müşteri hizmetlerine direk bağlanma yöntemlerinde dönem dönem revizeye gidilmektedir.

Ziraat Bankası Ülkemizdeki 3 kamu bankasından biridir. 20 kasım 1863 tarihinde Osmanlı Devleti zamanında Mithat Paşa tarafından kurulan bankanın merkezi günümüzde Ankara’dır. Brand Finance tarafından yapılan 2019 araştırmasında Türkiye’nin 2019’da en değerli banka markası olmuştur.

Bir Bankadan Daha Fazlası sloganıyla reklamlarını yöneten Banka, geçmişten günümüze Türkiye’nin bankacılık sektörünü şekillendirmeye devam etmektedir. Türkiye sınırları dışında da büyümekte olan, mevcutta dünyada çok sayıda ülkede yer alan hizmet noktalarıyla diğer Türk Bankalarına göre en geniş uluslararası hizmet ağına sahiptir.

Ürün ve hizmetleri, en uygun fiyat ve vade seçenekleri ile sunan banka dönemsel hazırlanan kampanya ve promosyonlar ile müşterilerini avantajlı koşullarda destek sağlamaktadır.

Ziraat Müşteri Hizmetleri kapsamlı yazımızı inceleyiniz.

Ziraat Bankası Müşteri İletişim Numarası 0850 220 00 00

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerine Bağlanma numarası 444 00 00’tür.

Sonra sırasıyla 1 tuşuna ve 6 tuşuna basılmalıdır. Ardından 0 tuşlanarak Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma sıranıza göre gerçekleşecektir.

10 Şubat 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?