TTNET Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma 2019

TTNET Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma 2019 yazımızda; hemen müşteri temsilcisine bağlanma dışında TTNET yatırımları ve 2020 yılında hayatımıza girecek olan 5G’nin hazırlıkları ile alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Limitleri Kaldırıyoruz sloganı ile TTelekom olarak internette yeni bir çağ başladı. Bu çağın adı kısaca limitsiz internet çağıdır. Dolayısıyla bütün mevcut müşterilerimizin ek hiçbir ücret ödemeden, tahahhüt süreleri boyunca limitsiz internet ile tanıştırıyor olacağız. 1 ocak 2019 tarihi itibari ile.

Yeni gelen müşterimizin de yine aynı şekilde uygun fiyatlarla limitsiz internet dünyasına davet ediyor olacağız. Bu kararın hem tüketicilerimizin internet kullanımını, hem işverenlerimizin iş yapış modellerini, hem ülkemizi hem ekonomimizi hem de sektörümüzü ileriye taşıyacağına inanıyoruz.

TTNet yani TTelekom bu güne kadar yaptığı yatırımlarla, ülkemizde gerçekleştirdiği fiberleşme atılımlarıyla, arttırdığı kapasitesiyle bugüne hazır olduğunu düşünmektedir. Ve bu fedakarlığı tüketicileri ve ülkemiz için tam zamanında yaptığını düşünmektedir. Dolayısıyla böyle büyük bir karar almıştır. Burada fedakarlığı TTelekom olarak TTNET yapmaktadır. Ve müşterilerinden hiçbir ek ücret istenmemektedir.

Tamamen müşterilerin lehine olan bu aksiyon için, herhangi bir başvuru yapmalarına veya kayıt bırakmalarına, sms atmalarına veya çağrı merkezi aramalarına gerek olmayacak. 1 ocak 2019 tarihi itibari ile otomatik olarak mevcut abonelerin hiçbir ek ücret talep etmeden, aynı ödedikleri ücreti ödemeye devam ederek limitsiz internet dünyasına taşınacaktır.

TTNET Alt yapısı bu değişime hazır mı?

TTNET olarak ülkemizin dört bir yanında, bütün işyeri ve hanelere çok güçlü bir alt yapı götürmektedir. Ve yine ülkenin 81 ilinde alt yapıların iyileştirilmesi için kesintisiz yatırım yapmaya devam etmektedir. TTelekom olarak 2005 yılından beri yapılan yatırım tutarı 33 milyar TL dir. Dile kolay çok büyük bir rakam. Ve bu alanda açık ara lider durumdadır. En yakın rakibin 5 katı daha fazla yatırım yapmıştır. Ülkemizi getirdiğimiz noktada bizde fiberleşme oranı yüzde 80’ler düzeyindedir.

18 milyon hane ve işyerine fiber altyapı üzerinden hizmet vermeye başladı. Bütün bunlar, yapılan kapasite yatırımları, fiber yatırımları, alt yapı yatırımları aslında bu kararı almak için zemin hazırlamıştır. TTNet müşterilerinin kullanımı birkaç yıl önce 30-35 GB seviyelerindeyken bugün 90GB seviyelerini aştı. TTNet altyapı olarak ta buna hazır durumdadır.

Bu hamle ile birlikte data tüketimi ve veri iletiminin önündeki engeller kalkmış oluyor. Bu şekilde ülke olarak dünya dijital liginin en üst sıralarına çıkılacaktır. Bu imkan ile birlikte Ülkemizin genç nüfusunun, dijital dünyada başarı hikayeleri yazacağını umuyoruz.

TTNET 5G

TTNET 5G, geleceğin teknolojisinden bahsediyoruz. İnsanlar kadar insanların etkileşimde olduğu diğer cihazlarında hayatımıza çok daha güçlü bir şekilde girmesinden bahsediyoruz. Nedir bu; artık arabalar dijitalleşiyor, evlerimiz dijitalleşiyor, şehirler dijitalleşiyor. Daha fazla hologramlar görünüyor. Daha fazla robotlar hayatımıza giriyor. Ve bütün bu nesneler kendi arasında haberleşebiliyor. Hem yapay zeka hem nesnelerin interneti artık hayatımıza girmiş durumda. Teknolojinin çok hızlı kendini yenilediği, çok hızlı kabuk değiştirdiği bir çağdayız. Hayatımızda sürekli var olduğunu düşündüğümüz teknolojiler esasında çok kısa bir zaman içinde hayatımıza girdi. Bu da gösteriyor ki, değişen teknolojiye insan da hemen adapte oluyor.

5G’ye geçişte alt yapı değişiklikleri

Türk Telekom olarak ülkemizin alt yapısını inşa etmekle mükellef. 177 yıldır da bu yatırımlarına devam ediyoruz. Özelleştirmeden bu yana yaklaşık 26 milyar tl yatırım yaptı. 2017 için yatırım tutarı 3 milyar tl. Bununla birlikte çok hızlı bir şekilde alt yapısını fiberleştirmeye gayret göstermektedir. 235 bin kilometreden fazla fiber altyapıya sahiptir Türk Telekom.

Türk Telekom dünyanın önde gelen Telekom şirketlerinden bir tanesi. Çok ciddi kaynaklara sahip bir şirkettir. Global anlamda da yeni teknolojilerin gelişmesinde söz sahibi olmak istemektedir. Teknolojiyi geliştiren tarafta olmak istemektedir. Bu sebeple 5G çalışmalarına çok erken start verilmiştir. Argeler isimli bir araştırma ve geliştirme şirketi mevcuttur. Hem silikon vadisinde hem Türkiye’de Ankara’da toplamda 4 tane ofisi vardır. Büyük teknoloji şirketleri ile işbirliği var, üniversiteler ile iş birliği var. 5G alanında geliştirilen 28 tane patent vardır.

TTNET Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma 2019

444 1 444 TTNET çağrı merkezi numarasını arandıktan sonra,

-Öncelikle 2 tuşuna basınız,

-Ardından bir saniye ara ile “1” ve “6” tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

Yoğunluğa göre direk müşteri temsilcisine bağlanacaksınız.

TTNET Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma 2019 ile alakalı diğer görseller

TTNET Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma 2019

6 Nisan 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?