Hepsiburada Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası 2019

Hepsiburada Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası 2019 yazımızda Hepsiburada.com ile iletişimin çeşitli yollarından bahsedeceğiz.

2001 yılından bu yana Türkiye’de online alışverişin lideri olarak 30 kategoride 12,7 milyonun üzerinde ürünleriyle e-ticaretin merkezi olan Hepsi Burada şirketinin “Müşteri Hizmetleri” servisi haftanın 7 günü, 24 saat internet sitesinden gönderdiğiniz sorulara en hızlı şekilde yanıt verir.

Sabit hattınız ve cep telefonunuzdan arayabileceğiniz 0850 252 40 00 numaralı Çağrı Merkezi bölümü her gün 08.00- 24.00 saatleri arasında hizmet vermektedir, numarayı tuşladığınızda karşınıza çıkan robot operatörün yönlendirmelerine uyarsanız en kısa sürede müşteri temsilcisine aktarılırsınız.

Hepsi Burada Kargo Takip Çağrı Merkezine ulaşmak için yine sabit hat veya cep telefonunuzun arama kısmından 0850 252 40 00 tuşlamanız, robot operatörün sesli komut sistemine geçmesiyle ‘’Kargom nerede’’ sesli yanıtını vermeniz yeterli olacaktır.

Müşteri hizmetlerine bağlanmak için;

  1. Cep telefonunuzu elinize alın,
  2. Aramalar kısmından Çağrı Merkezi numarası olan 0850 252 40 00 tuşlayın,
  3. Arama tuşuna basarak robot operatörün yönlendirme yapmasını bekleyin.
  4. Hepsi Burada üyeliğinizde sistemde kayıtlı telefon numaranızı girmeniz robot operatör tarafından istenecek, telefon numaranızı tuşladığınızda robot operatör direk adınızı ve soyadınızı size söyleyecektir. “Sayın Nida Karafes’’ Gibi.
  5. Robot operatör sizden yapmak istediğiniz işlemi kısaca sesli söylemenizi isteyecektir ‘’Sipariş durumumu öğrenmek istiyorum.’’ Gibi.
  6. ‘’Sipariş durumumu öğrenmek istiyorum’’ dediğiniz zaman robot operatör sizden sipariş numaranızı tuşlamanızı ister. Eğer müşteri temsilcisine ulaşmak istiyorsanız ‘’Müşteri temsilcisiyle görüşmek istiyorum.’’ Demeniz yeterli olacaktır.

Hepsi Burada Direk Müşteri Hizmetleri

Hepsi Burada çağrı merkezi numarası sabit hat ve tüm cep telefonları için 0850 252 40 00 numarasıdır. Müşteri Hizmetlerine elektronik posta üzerinden iletişime geçmek için;

  1. Tablet, masa üstü, diz üstü bilgisayarınızı açın,
  2. Tarayıcınıza girip arama motoruna Hepsi Burada.com yazıp taratın.
  3. Çıkan linke tıklayın.
  4. Sitenin en alt kısmında bulunan İletişim yazan bölüme basın,
  5. Bu sayfada Hepsi Burada bütün İletişim Bilgileri karşınıza çıkacaktır.
  6. Yedinci sırada yer alan yan başlıkta, Elektronik Posta Adresi yazısını göreceksiniz.
  7. Sayfanın ilk sırasında ‘’Soru sormak için tıklayın.’’ Yazısına tıklayarak, istenen bilgileri doldurmanız halinde dilediğiniz soruları sorduğunuzda, en kısa sürede yanıtı alırsınız.
  8. Bize Sorun bölümündeki Sorunuz siparişinizle mi ilgili? Kısmında size uygun olan seçeneği işaretleyin. ‘’Hayır’’ butonunu tıkladığınızda ‘’Mesaj Konusu seçiniz’’

Çubuğu çıkacaktır ‘’Sipariş’’ gibi, mesaj konunuzu işaretledikten sonra yeni bir kutucuk belirecek ve konuyla bağlantılı yeni seçenekler sunacaktır ‘’Sipariş Durumu’’ gibi, yönlendirmeler sorununuzu çözmeye yeterli olmazsa ‘’Diğer’’ kısmına bastığınız zaman Mesaj Yaz butonu site tarafından size sunulur ve sorunuzu açık bir dille ifade ettikten sonra Gönder butonuna bastığınızda Hepsi Burada direkte ulaşmış olursunuz. Yazdığınız bilgiler ışığında sorununuzu çözmek için üyeliğinizin olduğu hesaba mesaj atabilirler, sizi arayabilirler ya da mail adresinize bir elektronik posta gönderirler.

Tablet, masaüstü ya da dizüstü cihazınız yoksa akıllı cep telefonu üzerinden arama motorunuza girerek Hepsi Burada direkt için aynı işlemleri yapabilirsiniz.

Hepsi Burada iletişim müşteri hizmetleri kadın ve erkek operatörlerden oluşur. Hepsi Burada kendisini ilgilendiren her konuda size yardım edeceklerdir. Hepsi Burada müşteri hizmetleri direk olarak bağlanmak için online siteyi de kullanabilirsiniz.

Tarayıcınızı açın.

https://www.Hepsi Burada.com/iletisim a gittiğiniz zaman bütün iletişim bilgileri karşınıza çıkacaktır.

Hepsi Burada Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

“Müşteri Hizmetleri” servisi haftanın 7 günü, 24 saat sorularınıza yanıt verir. 0850 252 40 00 numaralı Çağrı Merkezi her gün 08.00- 24.00 saatleri arasında çalışır.

Hepsi Burada Müşteri Hizmetleri Arama Ücreti

Hepsiburada.com “Müşteri Hizmetleri” servisi haftanın 7 günü, 24 saat gönderdiğiniz sorulara en hızlı şekilde yanıt verir. 0850 252 40 00 numaralı Çağrı Merkezi bölümü her gün 08.00- 24.00 saatleri arasında hizmet vermektedir ve bu hizmet ücretsizdir.

Hepsi Burada Müşteri Hizmetleri Bağlanma Kolay Yolu

Hepsi Burada Kargo Takip Çağrı Merkezine ulaşmak için sabit hat veya cep telefonunuzun arama kısmından 0850 252 40 00 tuşlamanız yeterli olacaktır.

Hepsi Burada Müşteri Hizmetleri canlı destek Hattında yaptığınız bütün görüşmeler kayıt altındadır ve müşteri temsilcisine bağlanmadan önce robot operatör konuşmalarınızın kayıt altına alınacağını ve bu konuşmaların Hepsi Burada şirketi tarafından korunma altında olacağına dair uyarıyı yapar, sisteme kayıtlı olan cep telefon numaranızı tuşlamanız istenir, cep telefonu numaranızı tuşladıktan sonra robot operatör ‘’Yapmak istediğiniz işlemi bize kısaca anlatır mısınız?’’ der. Örneğin ‘’Sipariş durumumu öğrenmek istiyorum.’’ Yanıtını sesli vermeniz dahilinde sizden sipariş numaranızı tuşlamanız istenir. Eğer müşteri temsilcisiyle işlem yapmak istiyorsanız ‘’Müşteri Temsilcisiyle görüşmek istiyorum’’ yanıtını sesli vermeniz yeterli olacaktır ve özel eğitimli kadın/erkek müşteri temsilcisine aktarılacaksınız.

Hepsi Burada Müşteri Hizmetleri Açmıyor

Hepsi Burada şirketinin “Müşteri Hizmetleri” servisi haftanın 7 günü, 24 saat gönderdiğiniz sorulara en hızlı şekilde yanıt verir. 0850 252 40 00 numaralı Çağrı Merkezi bölümü her gün 08.00- 24.00 saatleri arasında hizmet vermektedir ve bu hizmet ücretsizdir.

Görüşmelerinizi robot operatörle de yapılabileceği gibi dilerseniz özel eğitimli erkek/kadın Müşteri Temsilcileriyle de yapabilirsiniz ve görüşmelerinizin kayıt altına alınacağı ve Hepsi Burada şirketi tarafından korunacağına dair uyarı yapılır bu uyarıdan sonra görüşmeye devam etmeniz dahilinde robot operatörle veya müşteri temsilcisiyle görüşmeniz fark etmeksizin görüşmeleriniz kayıt altına alınır.

Müşteri Temsilcisine bağlanmak istiyorsanız robot operatörün ‘’Size en kısa sürede yardımcı olabilmemiz için lütfen yapmak istediğiniz işlemi kelimelerle anlatın.’’ Dedikten sonra anlaşılır bir dille sesli yanıt sistemiyle bunu robot operatöre belirtmelisiniz.

Robot operatörler haftanın 7 günü 08.00 – 24.00 saatleri arasında devrede oldukları için bütün yapmak istediğiniz işlemlere yardımcı olacaklardır, Müşteri Temsilcisine bağlanmak istediğiniz takdirde özel eğitimli erkek/kadın temsilcilerden hattı müsait olan müşteri temsilcisine otomatik aktarılırsınız ve mesai saatleri içerisinde aradığınız takdirde telefonlarınızı yanıtlamama durumu söz konusu değildir, telefon bağlamaları Çağrı Merkezi sistemi tarafından otomatik yapılmaktadır.

Hepsi Burada Hangi Kargo Firmalarıyla Çalışıyor

Türkiye sınırları içerisinden vermiş olduğunuz siparişler Hepsi express, Aras Kargo, Sürat Kargo, Horoz Lojistik, Yurtiçi Kargo ve MNG kargo firmalarıyla gönderim sağlanır. Yurt dışı sınırları içerisinden vermiş olduğunuz siparişler B2CDirect firması ile gönderimi sağlanır.

Hepsi express, Hepsi Burada’nın kendi bünyesinde kurulmuş bir kargo şirketidir. Ben diğer çalıştıkları kargo firmalarına tepki için kurulmuş olduğunu düşünüyorum. Zira diğer kargo firmalarının bir çok şubesinin maalesef işini hakkıyla yapmadıkları aşikardır. Ürünleri tekmeleyerek taşıyan kargo firması çalışanlarının görüntülerini izlemişsinizdir. Yada gitmedikleri adreslere, evde yoktunuz şubeden almanız gerekiyor! diyen kargo firmalarını biliyorsunuzdur. İşlerini hakkıyla yapanlarda mutlaka vardır tabii.

Hepsi Burada dan yapmış olduğunuz siparişlerin kargo ücreti vermiş olduğunuz siparişin desi/hacim toplamı, siparişi vermiş olduğunuz şehir, kargo firması ve eğer sitenin size sağladığı veya aldığınız ürünün kampanya bilgisine göre değişkenlik gösterir.

Hepsi Burada Kampanyalardan Nasıl Yararlanabilirim

Alışverişlerinizde kullanabileceğiniz hediye çeki, kargo bedava ve banka kampanyaları size sistemde kayıtlı cep telefonunuza gelen kısa mesajlar, sitedeki online mesaj kutunuz ve sistemde kayıtlı e-mail adresinizden duyurulduğu gibi kampanyanın devam edeceği süre boyunca sitenin ana sayfasında da yayınlanır.

Hepsi Burada Kargo Bedava Kampanyalarında Standart Kurallar

Şirketin kendi sitesinde belirtmiş olduğu tarihler arasında tek seferde sitenin belirlemiş olduğu tutarda alışveriş yaparak kampanyadan yararlanabilirsiniz. Belirtilen tutara kargo bedeli dahil edilmez, ücretsiz kargo kampanyasından yararlanmış olursunuz.

Hepsiburada Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası 2019 ile alakalı diğer görseller

7 Nisan 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?