Modanisa Müşteri Hizmetlerine Bağlanma 2019

Modanisa, tesettür giyimde öncü firmaların başında geliyor. Online olarak satış yaptığı için değişim ve iade durumu fiziki mağazalara göre yüksek olmaktadır. Bu sebeple 2019 yılında da Müşteri Hizmetleri her zaman yoğun olmakta, Müşteri Hizmetlerine bağlanma da zor olmaktadır. Hanımlar beğendikleri ürünlerini denemeden, sadece resimlere bakarak aldıkları için beden ve üstünde duruşunu, ancak parasını ödeyip aldıkları ürünleri evlerinde denediklerinde olup olmadığını anlayabiliyorlar.

Modanisa en çok tercih edilen tesettür giyim firmaları arasında yer almaktadır. Kendi ürünlerini sattıkları gibi ayrıca birkaç markanın da Pazar yeri durumundadır. İnançlarına göre giyinmeyi tercih eden hanımlara, hem örtünüp hem de iyi görünmek anlamında alternatifler sunan Modanisa 2011 yılında tam da Anneler Gününde ticari hayatına başlamıştır. Ve şu anda 5 kıtada 130 ülkeye kargo gönderen bir firma durumundadır. Aylık 160 milyon olan ziyaretçisine 650 marka ve 70 bin çeşit ürün sunmaktadır. Uluslararası online satış sitesi olarak e-ihracat şampiyonu olmuştur.

Merkezi İstanbul Üsküdar’da olan Modanisa’nın fiziki mağaza olarak, İstanbul Avrupa yakasında Zeruj Port AVM’de ve Anadolu yakasında da Pendik’te olmak üzere iki noktada yerini almıştır. Buralardan web sitesinde görüp beğendiğiniz ürünleri deneyerek alma şansına sahipsiniz.

Modanisa Müşteri Hizmetleri

Modanisa Destek Hattı: 0850 333 64 72 arandıktan sonra 1 tuşuna bastığınızda hemen müşteri temsilcisine aktarılıyorsunuz. Sabah 8:00’dan gece 00:00’a kadar hizmet vermektedir.

Modanisa E-Posta: destek@modanisa.com

Modanisa Müşteri Hizmetlerine Bağlanma 2019 ile alakalı yazımız ve modanisa ile alakalı tecrübelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

tesetturvagonu.com hakkındaki yazımız çok yakında

Tesettür Vagonu | Tesettür Giyim

26 Nisan 2019 
Görüşlerinizi Belirtmek İster misiniz?